sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäiseksi kotiin

Meidän iloiseksi yllätykseksi Oliver päätti, ettei halunnut enää ainoana pojista sairastaa sairaalassa ja teki pikaisen paranemisen. Anton oli päässyt kotiin keskiviikkona ja Oliver pääsi kotiin torstaina. Hoitajan mielestä Oliver oli käyttäytynyt erilailla tuolloin torstaina, kun veljet olivat lähteneet. Oli kuulemma ollut enemmän hereillä ja levottomampi...voihan se olla, että tuttujen äänien puuttuminen oli tämän aiheuttanut.

Pääsimme siis pääsiäisen viettoon koko poppoo :) lähdimmekin ensimmäiselle perhelomallemme  mummolaan mökille kahdeksi päiväksi. Lomamatka oli oikein onnistunut; vanhemmat saivat lepoa, hyvää ruokaa ja saunomista, Lenni pääsi papan kanssa kalaan ja pikkupojat saivat yllikyllin sylittelyjä. Jee!

Pojat  muuten täyttivät viime viikolla 3 kk ja Oliverkin väläytti pääsiäispäivän kunniaksi ensihymynsä...minulle :)

Muutama kuva sairaalareissulta ja pääsisäisen vietosta:

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla, että pojat ovat tervehtyneet. Käytiin sunnuntaina piipahtamassa Kallen ja Johanin kanssa Hattulassa ja kyllä siinä mielessä kävi, että pieni on pirtti kun pojat alkaa liikkua niinkun Kalle nyt. Vilskettä tulee riittämään. Harmi, että osuttiin eri päivinä niin ei nähty poikia, paitsi Lenni nähtiin. Kesällä tullaan teitä sitten viimeistään katsomaan kunhan saadaan remontti suunnilleen valmiiksi ja päästään muuttamaan. Aurinkoista kevättä kaikille :)

    VastaaPoista