perjantai 8. maaliskuuta 2013

Rakkaudenosoitus

Pohdin juuri rakkautta ja sen ilmenemismuotoja. Tällaista tänään täällä :)

Lenni on alkanut tosissaan osoittamaan rakkauttaan ja haluaa halata jo kovasti, ja ainakin minusta tuntuu että myös reagoi meidän rakkaudentunnustuksiimme erilailla ja haluaa myös osaltaan kertoa meille, että rakkaus on molemminpuolista. Ihanaa :) Pikkupojilta tuo rakkaudenosoitus on tällä hetkellä se, että heillä on kaikki hyvin (eli syövät, nukkuvat ja kakkaavat). Tarkentuvat katseet ja tuijottelut silmästä silmään ovat myös ihanaa vuorovaikutuksen ensisäveliä, vielä ei olla saatu sitä ensimmäistä hymyä ja sitä nyt kovasti kalastellaan Markon kanssa kilpaa. Ja sitten on rakkaus minun ja Markon välillä. Keskutelimme juuri, että olemme nyt ensimmäistä kertaa todella tilanteessa, että parisuhteen hoitamiseen ei ole niinkään aikaa. Kaikista ihanin rakkaudeosoitus toiselle tällä hetkellä on, kun suo toiselle omaa aikaa tai nukkumisaikaa esim. sinnittelee itse neljän lapsen kanssa vähän pidempään yksin, jotta toinen saisi nukkua. Sitä se on Tosirakkaus. Suhtaudumme tähän kuitenkin koko ajan niin, että tätä elämäntilannetta jatkuu kuitenkin niin hyvin aikaa elämästämme, että tilaa toiselle ja muille asioille on yllinkyllin myöhemmin.

Viikosta on selvitty täällä hienosti. Minulla oli apua parina päivänä kolme tuntia ja toimi todella hyvin. Hoitaja oli auttamassa yhdellä syötöllä, siivosi ja oli kolmosten kanssa kun kävin hakemassa Lenniä tarhasta ja olimme ulkona. Voin jo varovasti sanoa, että pojat ovat ehkä alkaneet hieman löytämään tuon yön. Yöt ovat nimittäin olleet levollisempia ja pääosin ollaan nukuttu ruokailujen välillä. Muutoinkin vatsataudin masuoireista on päästy kivasti, ja ovat olleet hyvin levollisia ja tyytyväisiä. Samanrytmisyys toimii edelleen ja päivässä on kiva rytmi, mikä helpottaa omaakin jaksamista. Ja mikä ihaninta pojat eivät tarvitse paljoa apua nukahtamiseen, vaan jäätyään hereille syötöstä saattavat itsekseen nukahtaa myöhemmin mm. sitteriin. Tämä on ollut aivan uutta, kun Lennin kanssa oli yhtä ketkutusta.

Oliver ja Joel läpäisivät tänään myös verikokeen, eli hemoglobiini oli kohillaan. Jee, tästä on kiva aloittaa viikonloppu! Ja tarkkailkaa muuten sunnuntain hesarin syntymäilmoituksia :)


1 kommentti:

  1. Tippalinssitäti täällä taas :) Ei muuta kun meitä apujoukkoja paikalle vaan kun tarviitte yhteistä aikaa! Nyt kun pojat alkavat hallita syömisen paremmin itse, eivätkä tarvitse niin paljon teidän osaavia otteita niin eiköhän teille pieniä visiittejä ulkomaailmaan saada järjestettyä!

    VastaaPoista