tiistai 26. maaliskuuta 2013

Varastettu ensihymy

toissapäivänä Marko tuuletti..Joel oli antanut hänelle selkeän ensimmäisen sosiaalisen hymynsä :) kaiken tämän poikien kipeilyn keskeltä se tuntui jotenkin erityisen hyvältä. Oltiin jo kirjaamassa vauvakirjaan ensihymyn saajan nimi, kunnes poikien eräs mukava hoitaja Eepi,kertoi iloisesti, että kun hän oli unohtanut kertoa miten Joel oli hymyillyt hänelle toissa edellisenä yönä kolme kertaa. Voi Markoa. Katsotaan pitävätkö pojat järjestyksen myös tässä asiassa,kun sairastuivatkin syntymäjärjestyksessä :) kovaa on ainakin 'lirkuttelu' hymyä kalastellessa molemmilta tällä hetkellä.

Nyt peukut pystyyn,että pojat pääsisi pääsiäiseksi kotiin. Hoitaja tuossa tuuletti hyviä keuhkoääniä,mutta huomenna voi kuulemma olla varmempi. Ja toinen mistä peukut pystyyn, on se, ettei Lennille vaan tulisi vesirokkoa..tarhassa oli yksi sairastunut..no,onpahan sitten sairastettu. Pikkupoikien pitäisi olla turvassa,kun minulta saadut vasta-aineet pitäisi vielä toimia.

1 kommentti:

  1. Jaahas jaahas. Kummitädille sitten heti viestiä kun Anton on palannut leiriin niin täältä tullaan hangon keksin kanssa kalaan. Jos se ei mulle ja Inekselle naura, niin sitten ei kyllä kellekään :)

    VastaaPoista