tiistai 26. helmikuuta 2013

Ristiäiset

Meillä oli aivan ihanat ja upeat ristiäiset sunnuntaina :) Kiitokset kaikille niihin osallistuneille, kun olitte tekemässä poikien päivästä ikimuistoisen. Päivä oli todella aurinkoinen ja tunnelma lämmin. Itkuhan siinä tietenkin tuli jo heti ennen kuin pappi kerkesi edes sanomaan ensimmäistä sanaa. Pojat olivat rauhallisina juhlallisuuksissa ja isoveli reippaana osallistumassa poikien kasteeseen mm. pyyhkimällä poikien päitä kasteen jälkeen. Itsekin oli virkeänä, kun Lennin ristiäiset meni osaltani jo väsymyksenkin takia hieman "ohi", niin ihana kun sai olla näissä täysin läsnä.

Pojat saivat toiset nimensä suvun miehiltä:

Joel Tapani (Markon isän ja veljen toiset nimet)

Anton August (Markon molempien pappojen isien nimet)

Oliver Ensio (minun isäni toinen nimi)

Kuvia emme ole vielä itsekään saaneet, joten laitan niitä myöhemmin tulemaan.

3 kommenttia:

 1. Miitta-täti on vastaanottanut kuvat (ja ne on aikas kivoja :), saatte ne perjantaihin mennessä! Kiitos ihanista juhlista. Anulle superpisteet maailman herkimmästä laulusta, pato aukes jo ennen kuin laulu alkoi :D Mieletöntä mielen hallintaa että pystyi laulamaan niin rauhallisesti!

  VastaaPoista
 2. Terttu Vastamäki 27.02.2013

  Tuhannet kiitokset kun järjestitte minulle mahdollisuuden
  osallistua ristiäisiin vaikka en sairauteni takia tällä
  kertaa päässyt sinne tulemaan. Nyt minäkin huomasin että olisin ollut kehityksen jarru, kuten lapset aikanaan sanoivat kun en suostunut ostamaan tietokonetta.
  Onneksi kukaan ei nähnyt sitä nenäliinakasaa minun edessäni. Kaikkea hyvää elämäänne ja kiitoksia Lennille ja Inekselle mukavista ilmeilyistä! " Enkelten parvi siivin valkoisin, teitä aina seuraa suojellen."
  Varamummu Terttu

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että juhlat onnistuivat niin hyvin! Onnea pojille!!!

  VastaaPoista