torstai 14. helmikuuta 2013

Päivärytmi

Meillä on täällä aina perjantai :) niin ne päivät toistaa samanlaista kaavaa, että koskaan lomallakaan ei kuulkaa pääse näin "irti" kun nyt on päästy. Päivät menevät ihan sekaisin ja viikot vaan vyöryvät eteenpäin. Pojatkin ovat olleet kotona jo kuukauden.

Täällä menee edelleen hienosti, paitsi kun vihdoin tartuin kalenteriin ja katsoin missä kohtaa sitä elelläänkään tällä hetkellä, niin tajusin että Markohan palaa jo kahden viikon päästä töihin. Olo kuitenkin levollinen ja uskon, että pärjään kyllä poikien kanssa ja jos en pärjää, niin minulla on mahdollista saada neljäkin tuntia päivässä ulkopuolista apua kaupungin palveluseteleiden muodossa. Meillä tällä hetkellä niin hyvä rytmi koko perheellä, että tällä ainakin pärjätään hienosti.

Meidän tyypillinen arkipäivä:

7.30-8 Lenni herää ja Marko lähtee viemään Lennin tarhaan

8-8.30 pojat herää ja minä aloitan aamuhoidot, sitten oma aamupala

10-12 päikkäriaikaa meille kaikille

11-12 poikien syöttö

13-15 kotihommia ja ruuan tekoa tai muita neuvolatätejä ym.

15 poikien syöttö

15.30-16 minä yleensä haen Lennin

16-17 Lennin kanssa ulkona

17-18 kaikki pojat syömässä

18-20 Lennin kanssa leikkiä ja vuorotellen omaa aikaa minulla ja Markolla (hiihtoa ym.) tai vieraita

20-21 Lenni nukkumaan

21 poikien syöttö

22-24 omaa aikaa, harvemmin vielä malttanut mennä itse tässä välissä nukkumaan

24 poikien syöttö

01-04 nukkumassa

04 poikien syöttö

Ja toki pojat päättävät joskus toisin ja aikataulu joustaa, mutta muuten melkolailla näin. Tajusin kun kirjasin tuota ylös, että jonkilaista aikataulua ylläpitämällä selviämme jatkossakin. Ja tämä tulee olemaan varmasti itselle kovin paikka, koska vihaan aikatauluja :)

Meillä oli muuten maanantaina yleislääkäri, mikä siis normirutiineita yksöislastenkin kanssa ja kaikki oli kunnossa. Joel oli ylittänyt myös jo 3 kilon rajan ja Oliver ihan kintereillä hieman alle ja Antonkin painaa jo yli 2,5 kiloa. Anton repäisi taas pari päivää sitten nenämahaletkunsa pois, joten katsotaan taas huomiseen saakka miten paino reagoi. Meidän mielestä ihan kiitettävästi on syönyt nyt itse ja paino tasaisesti noussut edelleen. Mutta hurjalta tuntuu se, että veljensä vetävät puolet isompia annoskokoja. Ehkä Anton tarkkailee vain linjojansa tarkemmin :) ei siis olla huolissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti