keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pojat...ei näin

Nyt on yö, nyt nukutaan. Päivällä sitten ollaan hereillä ja sylitellään. Eikös?

Pojat eivät ole ilmeisesti vielä kauhean hyvin päässeet mukavien yöunien makuun. Suunta on ollut nimittäin huolestuttavasti nyt se, että päivällä nukutaan ja ollaan rauhallisia ja sitten öisin kukutaan ja kitistään. Ollaan siis alettu päästä siihen oletettuun ja odotettuun kolmosperheen arjen makuun. Sänky perustettu alekertaan, missä toinen saa nukkua rauhassa kun toinen päivystää yöllä. Nimittäin nyt muutamana yönä aina joku pojista on ollut hereillä muutamaa yhteistä rauhallista nukkumistuntia lukuunottamatta. Eilen tehtiin sitten niin, että Marko meni ajoissa nukkumaan ja minä valvoin ensimmäiseen syöttöön ja sitten yhdeltä yöllä vaihto ja Marko päivysti lopun yötä.Sain siis ihanat kuuden tunnin keskeytymättömät yöunet, ihanaa! Ja tänä yönä tehdään toistepäin, että minä otan pidemmän vuoron. Sitten kun Marko palaa duuniin, niin minä alankin mennä jo ysiltä iltaisin nukkumaan, niin saan pidemmän pätkän unta jos Marko hoitaa tuon kahdentoista syötön ja minä hoidan sitten lopun yötä. Kyllä me aina keinot keksitään, miten pysytään jotenkin tolpillamme täällä. Pää on kyllä jo pehmentynyt, mutta eiköhän se siitä taas joskus kuntoudu :)

Pojat kävivät eilen kontrollitarkastuksessa Kätilöopistolla ja kaikki oli hienosti. Isot pojat hienosti kasvukäyrillä ja Antonkin omalla käyrällään kasvaa kyllä. Isot pojat 3300 grammaa ja Anton 2700. Mikä oli voitokkainta, oli se, etteivät he enää laittaneet Antonille nenämahaletkua eli syö kuitenkin itse jo riittävästi :)

Sunnuntaina pappi saa meillä kahvia juodakseen ja pojat saavat toisetkin nimet.

Muutama kuva:


Isommat pojat ovat juuri ruokailleet, syövätkin usein "itse", eli pullo vaan tuetusti pystyyn. Näin yksi saa syötettyä kaikki kerralla, kun Anton kaipaa täyden huomion syödessä.


Mahtuu, mahtuu isin leveälle rinnukselle :) Ja Anton tekemässä taas tuossa keskellä veljille jäynää. Saadaan se usein kiinni sängyssäkin kun siinä veljien välissä keskellä kaikessa hiljaisuudessaan on itse hereillä ja häiritsee veljien unta minkä kerkiää huitomalla ja repimällä käsistä.

1 kommentti:

  1. Voe pojat! Tää lause tullaan ehkä kuulemana pari kertaa teidän taloudessa :D Pakko kommentoisa tuota "isin leveää rinnusta", että täytyy poikien olla vielä vähän pieniä, kun isi ei oo niin kamalan pulskaa mallia :)

    Sanokaa sitten kun hälyytetään partio paikalle lähetetään teidät toisaalle nukkumaan...

    -Sunnuntaita jännityksellä odotellen

    VastaaPoista