lauantai 2. helmikuuta 2013

Napanuora part 2 katkaistu

Tämmöinen oli eilen fiilis, kun meidän isoilta pojilta Joelilta ja Oliverilta otettiin nenämahaletkut pois. Jee! Nyt meillä isommat siis syö pelkästään itse ja ovatkin löytäneet ihan kivan yhteisen syömisrytmin kolmen tunnin välein ja yöllä neljän tunnin välein. Ja ihaninta oli nähdä pojat ensimmäistä kertaa ilman minkäänlaista teippiä naamassa...ai tältäkö te näytettekin :) Ihanilta.


Anton on aiheuttanut hieman huolta, mutta onneksi vasta vähän, kun Anton ei ole oikein edistynyt tuossa syömisessä vaikka painoa on kuitenkin jo melkein veljien verran. Anton ei syö edelleenkään 10 milliä enempää itse ja ei oikein koskaan vaadi ruokaa. Saimme ohjeeksi kylmän rauhallisesti olla antamasta maitoa letkuun vaan odottaa, että nälkä kasvaisi niin suureksi että söisi itse enemmän. Olemmekin tässä jo edistyneet ja Anton syö jo vähän enemmän itse. Maanantaina katsomme sitten painon ja tarvittaessa käymme lääkärillä, jos edistystä ei tarpeeksi ole tullut.

Muuten täällä jatkuu leppoisa viikonloppumeininki. Täällä kaikki päivät alkaa olemaan samanlaisia, joten kaverit...saa tulla meitä moikkaamaan ja tuomaan tuulahduksia ulkomaailmasta :) laittakaa viestiä, milloin teille sopisi!

2 kommenttia:

  1. Kiitos Päivi, kun jaksat kirjoitella meille kaikille! Ihanaa seurata teidän kuulumisia. Moni on sanonut, että tippa linssissä näitä luetaan. Se on niin totta. Elätte nyt todella ainutlaatuista aikaa, jota muistelette vielä monta kertaa...ja varmaan tippa tulee teidänkin linssiin, kun näitä kuvia ja tarinoita katselette muutaman vuoden päästä..! Kolmoset tulivat todellakin aivan oikeaan perheeseen. Teillä vaikuttaa olevan Markon kanssa niin hyvä tiimi, että varmasti homma sujuu jatkossakin aivan yhtä hyvin! Meidän Minttu on nyt 1v 2kk ja alkaa muistumaan mieleen, että olen muutakin kuin äiti :-) Mutta ihanaa nauttia tuosta ajasta, kun mielen täyttää lähinnä lapset ja vauvanhoito. Voimia, ja ILOA päiviinne tuhinan keskellä!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että kahdesta letkusta on päästy! Tsemppiä Antonille!!!

    VastaaPoista