sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Paras äitienpäivälahja

...oli mökillä nukutut 10 tunnin yöunet täydessä hihjaisuudessa, raikkaassa mökki-ilmassa ja Markon vieressä. Kiitos mummi ja ukki! Ja tietenkin ennen sitä juoksulenkki ja mökkisauna. Enkä halua tietenkään olla mainitsematta Lennin tarhassa tekemää ihanaa kaulakorua.

Otettiin ja lähdettiin ihan hetken mielijohteesta eilen kera kolmosten mökille, kun Lenni oli lähtenyt serkkujen kanssa toiseen mummolaan. Oli hyvä huomata, että lähtö voi edelleen tapahtua suhteellisen nopeasti (puoli tuntia) ja kaikki tarpeellinen tuli vielä mukaan, eikä kamaa ollut mitenkään ihan mahdottomasti. Pojat ovat onneksi suhteellisen hyviä autoreissaajia, joten senkin puolesta helppo lähteä. Autossa pojat istuvat "selät" minuun päin, joten en istuessani näe heitä. Kopeissa oli ollut kauan hiljaista ja olin varma, että siellä nukutaan, mutta kas, kaikki olivat silmät sepposen selällään ja tuijottivat minua kun kurkistin ylhäältä. Ilmeisen jännää siis oli :) ja venematka se vasta jännä oli, kaikki oli ihan hereillä, mutta ei paljoa kuitenkaan hymyilyttänyt.


Emme myöskään kauheasti lähtiessä miettineet, mitä kaikkea pitäisikään ottaa mukaan. Joten onneksi nukkuminen ulkona pelkissä kopissa onnistuu mainiosti, mihin sitä siis rattaita tarvitsisi :)
Joelin ja Oliverin ilmeistä on vaikea päätellä, että onko "pörriäiset" lähinnä hauskoja vai pelottavia


Äitienpäiväkuva, vain Lenni puuttuu (vasemmalta Oliver, Anton ja Joel)


Pojat ekaa kertaa veneen kyydissä ja edessä hieman väsynyt äitiLenni nauttii auringosta

1 kommentti: