maanantai 6. toukokuuta 2013

Huutokuoro

Minulta on usein kysytty, että mitä oikein teen, kun kaikki huutavat samaan aikaan. Olen aikaisemmin joutunut oikein pinnistelemään muistia ja miettimään, että mitä oikeastaan silloin teenkään. Itseasiassa sellaisia tilanteita ei ole ennen ollut, kuin hetki ennen ruokaa. Silloin kaikki vain huutaa ennen kuin saavat pullon suuhun. En siis oikeastaan tiennyt vastausta tuohon kysymykseen ennen viime yötä, sillä nyt tiedän! Yöllä nimittäin kaikki aloittivat sellaisen huutokuoron ihan samaan aikaan ja siitä ei meinannut tulla loppua millään (todellisuudessa kesti vain noin vartin, mutta yöllä tuntui pidemmältä). Ensimmäistä kertaa olin neuvoton, että mitä tässä oikein pitäisi tehdä, kun ei ollut ruoka-aikakaan. Hyssyttelin heitä vuorotellen sylissä ja muut kaksi huusivat aina sängyssä ja kun laskin sen sylissä rauhoittuneen takaisin sänkyyn, niin aloittikin samantien huudon uudelleen. Se oli siis loputun rinki. Kunnes lopulta laitoin vauvan kerrallaan kapaloon ja siihen sitten vihdoin kaikki rauhottuivat.

Vauvat ovat nukkuneet viimeisen kuukauden ajan sittereissä pitkittyneen flunssakauden takia, jolloin ovat olleet siis pystymmässä asennossa ja siten heidän on ollut helpompi olla. Viime yönä palasimme takaisin nukkumaan sänkyyn ja selkeästi pojat eivät olleet ihan samaa mieltä siitä, että oliko hyvä idea. Muutoin onneksi täällä räkä alkaa loppumaan ja viime viikolla Anton sai uuden lääkityksen, mikä alkaa nyt tehoamaan. Anton sai lasten astmalääkettä, mikä irrottaa limaa keuhkoista. Lastenklinikalta sanottiin, että olisi tyypillistä, että joillekin jää räkätauti päälle RS-viruksen jälkeen. Viime viikolla oli myös neuvola; Joel oli komiat 6,2 kiloa, Anton 4,8 ja Oliver 5,8.


Meidän mörssäri (Joel) ja sen veli (Anton). Anton on säästeliäs hymyjensä kanssa edelleen, tuo on oikeastaan Antonin hymy. Kunnolla Antonin on saanut nauramaan oikeastaan vain Lenni :) mikä idoli Lenni jo onkaan pojille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti