sunnuntai 26. toukokuuta 2013

6 kk kontrolli

Oltiin perjantaina kätilöopistolla lastenlääkärillä 6 kuukautiskontrollissa, mikä siis oli kuukautta aikaisemmin Antonin lähetteen takia (huomenna pojat täyttävät 5 kk). Neuvolan lääkäri oli nimittäin laittanut kuukausi sitten neuvolakäynniltä lähetteen Antonista alentuneen jäntevyyden vuoksi ja siten siis tuota tulevaa kontrollia siis aikaistettiin, niin tutkittiin kaikki pojat kerralla.

Anton haistatti kaikille, koska oli tämän lastenlääkärin mielestä jäntevin ja myös kehittynein :) hyvä Anton! Pojilla kaikki hyvin, ainoastaan Joel katsoo hieman laiskasti oikealle puolelle (mitä me ei oltu edes huomattu) ja täytyy nyt siis hieman jumpauttaa, jottei myöhemmin tulisi niskaongelmia. Muutoin pojat kuulemma tarttuvat jo hyvin ja kääntymiseen on ideaa. Meidän tulee myös kuulemma verrata kaikkea kehitystä lasketun ajan mukaan, kun keskushermosto ei kehity sen nopeammin kohdun ulkopuolella kuin kohdussa...melkeinpä päinvastoin. Onkin helpottavaa miettiä, että pojat ovat vasta 3 kk.

Ja ne mitat: Joel 7030 g (!), Oliver 6700 g ja Anton 5570 g.

Ja me näytettiin Markon kanssa kuulemma edelleen oikein pirteiltä :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla hyvät uutiset!!! Way to go!!! Ja Antonista tulee vielä jotakin - sano minun sanoneeni... Hyvä pointti tuo ikäasia. Pojathan tosiaan kuoriutuivat normaalia aijemmin. Ihan uskomattoman hyvin sitä painoa on tullut. Meidän Olivia täyttää kohta 2 v ja painaa 9,5 kg.

    Toivottavasti kesä on avuksi jaksamisessanne ja pystytte nauttimaan siitä!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa! Kesä onkin aika hauskaa aikaa kun alkavat ottaa yhä enemmän kontaktia ympäristöön. Heräilevat talviuniltaan omasta maailmasta :) Muistelen kanssa että Ines painoi puol vuotiaana 7kg, joten hyvin on pojat syöneet :)

    VastaaPoista