sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mamma pääsi irti

...ja päästi irti. Minulla on nimittäin ollut vapaa viikonloppu :)

Pakkasin perjantaina kaikki pojat autoon, toivotin hyvää matkaa mummulaan ja palasin tyhjään taloon. Tunne oli hurja, siitä onkin jo tovi aikaa, kun olen viimeksi ollut yksin kotona. Viikonloppuni teemalla; tee kaikkea sitä mitä et lasten kanssa pysty tekemään. Hain siis sushia ja löhösin sohvalla katsomassa elokuvia. Toisena päivänä olin koko päivän kaupungilla käyden brunssilla ystävien kanssa, ihanassa kasvohoidossa, haahuilin kaupungilla, istuin terassilla ja jaksoin peräti yökerhoonkin asti. Hurjaa. Nyt istun keittiön pöydän ääressä rauhassa aamupalaani syöden hyvin nukuttujen parin yön jälkeen ja....asunto alkaa vaikuttamaan jo liian hiljaiselta....tulisivat jo :)

Tekipä hyvää ja ilokseni huomasin, että myös osasin päästää irti. En siis kytännyt kaupungilla kaikkia lastenvaunullisia tai shoppaillut lapsille, vaan nautin aikuisesta seurasta ja vapauden tunteesta. En edes katsonut kauheasti kuvia pojista, mitä nyt ihan muutamaa välillä :)

Sanonkin nyt itselleni, että hei, otetaan taas joskus uusiksi. Teki hyvää.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Erityisen kunnioitettavaa on ettet ostellu pojille mitään. Lastenvaatteet ja krääsä on mun heikko kohta :)

    Uskomatonta on myös se, kuinka seesteistä ja rauhallista voi mökkeily olla viiden alle 3-vuotiaan (+5 aikuisen ja hetkellisesti 4+2 vieraan ;) kanssa.

    VastaaPoista