maanantai 21. tammikuuta 2013

Virallisesti kotona

Jee, pojat läpäisivät kotiuttamisen kriteerit ja päästiin virallisesti kotiin :) kuukauden päästä mennään vasta seuraavan kerran kontrolliin. Pojat olivat kaikki ottaneet mukavasti painoa lisää, jopa niin että meidän pienokainen Antonkin oli jo melkein kaksikiloinen. Pojat ovat myös edistyneet syömisessä ja isommat pojat vetävät jo melkein koko aterian itse, mutta loput tarvittavat maidot pistetään edelleen nenämahaletkuun. Kasvun varmistamiseksi siitä ei luovutakkaan vielä hetkeen, ja meillä tuleekin käymään viikottain työntekijä, jonka kanssa katsotaan ruokamääriä ja vaihdetaan nenämahaletkuja.

Muutoin arki on ollut vielä helppoa ja pelkästään ihanaa, vaikka unta saakin luonnollisesti jo vähemmän itse. Pojat ovat kovin tyytyväisiä ja vaikka syöttöjä onkin päivisin kolmen tunnin välein ja yöllä neljän tunnin välein, on meininki vielä kovin leppoisaa. Poikien tunnistamista varten ja omaa elämää helpottamaan emme ole vielä uskaltaneet luopua poikien järjestyksestä sängyssä. Otimme myös kynsilakat käyttöön :) Pisin valveillaolo aika tuntuu olevan alkuyöstä ja päivisin lähinnä nukutaan. Yöllä vuorotellaan neljän syöttövuoroa Markon kanssa, niin toinen saa ihan kivan pätkän unta öisin. Ei siis ollenkaan hullunpaa :) ja olemme saaneet jo apua rakkailta sukulaisilta, jolloin saatu jo omaa yhteistäkin aikaa. Huomenna ajattelin myös repäistä ja lähteä hiihtämään, kun ladut menevät niin houkuttelevasti tuosta ihan takapihalta.

Tänään Kätilöopistolla käydessämme lämmitti kovasti mieltä, kun hoitaja totesi että olivat siellä hoitajien kesken puhuneet, että kolmoset ovat syntyneet aivan oikeaan perheeseen ja selviämme varmasti. Läpäisimme siis myös vanhempina testin :) olivat kuulemma myös oikein odottaneet, että soittaisimme sinne lomaltamme kysyäksemme jotain, että saisivat kuulla miten meillä menee. Kätilöopistolta jäikin todella mukava fiilis hoitajien todellisesta välittämisestä ja pojat olivat siellä kyllä todella hyvässä hoidossa.

 Pikkurillissä sinistä lakkaa...kuvassa siis Oliver :)


Antonin ensimmäinen kylpy kotona

Ja pojat Miitta-tädin tekemissä unipusseissa. Joel joukon vanhimpana johtaa laumaa leijonana, Anton meidän apinapoika ja Oliver syntyessään isoimpana sai norsun :)

3 kommenttia:

  1. Ei tainnut isi kuvitella viime synttäreillä mitä saakaan tänä vuonna lahjaksi :) Mä varotan että saatan pakahtua joku päivä kun katselen liikaa näiden liikkisten kuvia. Nauttikaa rauhasta!

    VastaaPoista
  2. Pojat ovat niiiiin söpöjä!!! Hauska idea tuo kynsilakan käyttö :0) En voi kyllä käsittää mistä puusta olette veistettyjä kun suunnittelette jo hiihtolenkkiäkin. Aivan loistava meininki!!!

    VastaaPoista
  3. Pitimän vielä sanoa, että aikamoinen aarre tuo Miitta-täti :0)

    VastaaPoista