tiistai 8. tammikuuta 2013

Uutta tekstiä poikien huoneen seinällä


Muutoinkin pojat voivat hienosti. Painoa tulee koko ajan lisää, niin että Oliver on ylittänyt 1800 gramman rajan. Antonkin on jo 1605 :) hän aloittaa huomenna keskosille tarkoitetun erikoiskorvikkeen, jolla varmistetaan vielä kasvua lisää että kirisi muut pojat. Anton on pojista kaikista virkein ja lepposin, hän ei paljoa ikävimmistäkään hoidoista (kuten nenämahaletkun asennus) hätkähdä eikä valittele. On myös melkoisen pitkiä aikoja hereillä ja katselee tarkkaavaisesti ympärilleen, niin kuin kylläkin muutkin pojat. Tästä moni hoitaja mainitsee, miten tarkkaavaisia pojat ovatkaan...samanlainen oli Lennikin heti syntymästään lähtien. Joel on halukkain ja aktiivisin rinnalla ja suorastaan jo vaatii sinne pääsyä. Oliver innostuu kyllä rinnalle päästessään, mutta ei mikään must-juttu. Tänään alettiin puhumaan myös "lomille" lähdöstä, eli ensi viikolla ti-ke päästään jo kotia. Tullaan muutaman yön jälkeen tänne vielä labroihin ja arvioon, mutta käytännössä jos mitään suurempaa ei ilmene, niin pojat kotiutetaan siitä suoraan. Kaiken laista testiä kuulosta lähtien on ollut ja pojat ovat läpäisseet kaikki, eli kuulemma taas ihmeen hyvin pojat voivat :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat nimet, ja ihanaa et kaikki on mennyt niin mahtavasti!

  Kram,
  Pyret

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa, että kaikki näyttää olevan hyvin!!! Upeat nimet olette pojille antaneet!!!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Saara sähläsi äitin tunnuksilla eilen joten tullut tyhjä viesti. Yritettiin harjoitella kuinka tänne kirjoitetaan, mutta ei ihan onnistunut. Äitin terveisinä, että ihanat nimet pojilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terttu Vastamäki 14. tammikuuta 2013 10.27

   Äiti yritti eilen taas korjata ne kolot jotka jätin jäljeltäni mutta pieleen meni! Antakaa anteeksi perhe Erkkilä. Kyllä minä ja Saara vielä opitaan kun nero Johan opettaa Saaralle ja hän tyhmälle äiskälle. Poikien nimet täytyy olla hyvät kun minäkin muistan ne! Joel , Oliver ja Anton! Terveisin Robottimummu.

   Poista