torstai 3. tammikuuta 2013

Identiteettivarkaus

Tajusin tänään, että miten tärkeää meidän on oikeasti merkata pojat jotenkin, kun pääsevät kotiin. Ei auta mitkään vanhempien vaistot...ei me osata erottaa poikia toisistaan. Varsinkaan A:ta ja C:tä, jotka ovat hyvin samanpainoisiakin. Tähän asti olen vain miettinyt, että täytyy tehdä jokin tunnistus, jotta varsinkin yöllä tietäisi, että kenelle on antanut maitoa jne. Mutta mitäpä, jos yhtäkkiä A:sta tulisikin C?! Alkaisimme vain yhtäkkiä kutsumaan toista toisena. Tämä pitää miettiä nyt tarkkaan, ennen kuin pojat tulevat kotiin. Kätilöopistolla pojat ovat aina niin organisoidusti siinä samassa pinnasängyssä oikealta lukien järjestyksessä ja varmuudeksi vielä tunnistuslappu nilkassa. Ja muutoinkin päivä tarkkaan ohjelmoituna, aina kolmen tunnin välein on hoito ja syöttö. Tähän pitää pyrkiä sitten kotonakin, että pysyy jotenkin palikka kasassa. Tänään nimittäin alkoi iskeä todellisuus siitä, että pojat ovat tosiaan tulossa kotiin ja kaikesta tästä tulisi selvitä sitten itsekseen. Hui. Päiväpäivältä hoidamme lapsia jo enemmän itsenäisesti ja aivan loistavaa, kun Markokin on tässä kaikessa koko ajan mukana niin olemme sitten molemmat yhtä perillä tai yhtä pihalla lasten hoidossa.

Meiltä on myös kovasti kyselty lasten työnimiä, kun tuntuu niin hölmöltä kutsua heitä A:na, B:nä ja C:nä, niin meistäkin, mutta emme koskaan antaneet heille työnimiä. Tämän takia ajattelimmekin päättää nyt mahdollisimman nopeasti heidän oikeat nimet ja alkaa suoraan kutsumaan heitä niillä ennen ristiäisiä.


Olenko minä herra A, B vai C...en pysty kyllä kertomaan

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on niin ihana. Joka päivä käyn katsomassa onko uutta tietoa teidän elämästä. :) Ja mummukin jo päässyt sylittelemään poikia. <3

    VastaaPoista
  2. Ineksen tarhassa on identtiset kaksostytöt. Mua on pikkusen jeesannut kun toisella on punasta ja toisella sinistä kynsilakkaa. Hoen vaan koko ajan "Bella, punainen", jotten sekottaisi. jotkut värikoodit (pysyvät pienet, kuten lakka) ja vaatteissa toistuvat varmaan jeesaavat :) Se päivä kun me muut tunnistetaan heidät ilman apuja on varmaan kaukana tulevaisuudessa.. :) Joo! Nimiä kehiin vaan!!! Jännittävää!

    VastaaPoista