tiistai 12. elokuuta 2014

Syksyn odotusta ja nostalgisia fiiliksiä

Täällä on kuulkaas menossa viimeinen normaali hoitovapaaviikko kolmosten kanssa. Äippäilyä nyt 3,5 vuotta takana ja ensi viikosta uudet tuulet alkaa puhaltamaan, kun lähdetään harjoittelemaan tarhassa olemista pikkupoikien kanssa ja siitä pari viikkoa, niin olenkin jo töissä. Kun en tiedä mitä meidän uusi arki tuleekaan olemaan, niin valmistaudun täällä hullun lailla jopa täyteen kaaokseen, niin ettei mitään kerkeä sitten tekemään. Yritänkin saada nyt maailmaa valmiiksi haalimalla jo talvivaatteetkin kuntoon, ettei katsokaas sitten kun on töissä, niin niitä tarvitse enää lähteä mistään metsästämään. Hyvin uutta tällainen toiminta minulta. Noin muuten olen kyllä hyvin rauhallisilla mielin ja luottavainen, että kyllä se elämä siitä taas asettuu. Tänään kävi poikien omahoitaja tarhasta tutustumassa täällä kotona ja kaikki kolme olivat hänen kimpussaan lelujaan esitellen minä jonnekin unohtuneena, joten ei hätää.

Meillä on ollut todella kiva kesä, kiitos hyvien kesäkelien ja mökkien. Jatkettiin tuossa vielä Markon jo aloitettua työt poikien kanssa lomaa kahdella viikolla mökkeillen. Nyt palattuna siis arkeen ja Lenni aloitti tarhan maanantaina ihan innoissaan.

Muutama kesäkuva:

 Mökillä. Lenni on tuossa keskellä, tästä kuvasta näkee musta hyvin, miten pojat on saavuttaneet isoveljeään koossa.
 Jätskihetki. Ja Oliver vuorossa tässä kasvo turvonneena hyttysen jäljiltä, kaikilla oli vuorollaan.

 Maakuntamatkalla sukuloimassa. Traktori oli aika pop.

Vesiletkuleikki oli kesän hitti.

1 kommentti:

  1. Kyllä meidän papan traktori on pop! Ensikerralla sitten Johan ajelee pojat vuorotellen sylissä pitkin peltoja kunhan tulette taas käymään. Hyvää syksyä koko porukalle ja erityisesti tsemppiä töihin ja hoitoon. Hyvin se menee. :)

    VastaaPoista